Cum a fost la YouMeet Winter Edition 2017

0
676

Organizatorii YouMeet Winter EditionEhh, uite ca a venit iarna și țara noastră minunată s-a acoperit ușor ușor de zăpadă. Acest lucru s-a întâmplat fix cu o zi înainte de evenimentul YouMeet Winter Edition 2017 despre care vă povesteam aici.

Au fost emoții mari cu prezența invitaților pentru ca drumurile erau blocate și nimeni nu știa cum o să se circule a doua zi sau dacă ninsoarea are de gând să se oprească.

Ei bine, anumite lucruri sunt menite să se întâmple așa că universul a ținut cu echipa de organizatori de la YouMeet dar și cu fanii care au venit în număr foarte mare (peste 750 de persoane) să-și întâlnească youtuberii preferați, să obțină autografe și să își facă poze cu aceștia. Youtuberii aflați la început de drum au avut ocazia să “fure” cât mai multe idei și trucuri de la ei.

Nu am văzut niciodată atât de mulți copii fericiți și entuziasmați în același loc. S-a râs, s-a glumit, s-au pus întrebări, s-au facut muuulte poze și filmari și s-au câștigat și multe premii din partea celor care au crezut în acest proiect: Asus ROG, Marvo, Genesis, SteelSeries și Pc-Coolers.

Aici este o înregistrare ca să vedeți exact despre ce vorbesc (zZaNdrei și Bogdan Pricope).

YouMeet Winter Edition 2017 s-a desfășurat în hotelul RIN Grand din București unde au fost invitați aproximativ 20 de youtuberi din România: iRaphahell, Maximilian Ioan, Vlad Munteanu, Cristi Munteanu, Andrei Cosmin, ItsAnca, ZappyTV, Magdyz, Trex, Colo, SoWTF, zZaNdrei, r0nni3, Gannicus96, Vasco Tataru, Exploit, White Coffee, Andra Gogan și nu în ultimul rând Selly.

Organizatorii au oferit ocazia clubului Shin-Daito (care anul acesta împlinește 25 de ani de la înființare) să desfășoare în cadrul YouMeet un antrenament de Pangration cu juniorii clubului, remember Cum mi-a schimbat Pangration viața?

Atmosfera a fost una relaxată, fără incidente, pe toată durata evenimentului care s-a dovedit un maraton și pentru youtuberi și pentru organizatori. S-a citit mulțumirea atât pe fețele tinerilor youtuberi în devenire cât și pe cele ale părinților.

După eveniment pagina a de facebook a fost luata cu asalt de mesaje frumoase ale celor care au fost prezenți la eveniment dar și de mesajele pline de tristețe ale celor care nu au putut ajunge. Toți vor să afle când va fi următoarea ediție YouMeet. Le spunem tuturor: Cu siguranță o să existe o noua ediție.

S-a văzut clar că de această dată organizarea a fost excelentă și că echipa a învățat din greșelile trecutului.

Ceea ce mă deranjează însă este că atunci când lucrurile nu au ieșit tocmai ok datorită numărului imens de participanți care au apărut efectiv la fața locului la prima ediție YouMeet (peste 5000 de persoane) toate redacțiile de știri au scris și au criticat … acum când totul a ieșit minunat și copiii au fost mai mult decât încântați, nu am văzut niciun articol în presă.

Eu le-am spus ca trebuie să însceneze o răpire sau să anunțe că l-au găsit pe Ghiță, ca poate așa evenimentele cu rol educativ vor avea trecere și în fața presei din România.

Oricum eu țin să felicit pe toți cei care au fost implicați în desfășurarea acest eveniment și pe cei care au venit să își întâlnească youtuberii preferați, și abia aștept să văd ce ne vor pregăti pentru ediția următoare.

Vă pup și până atunci:

Follow your H.E.A.R.T.

LEAVE A REPLY