Agentia lavinia wellness

Despre agentia noastra-lavinia wellness

ne place sa exploram piata, sa fim cea mai buna versiune a noastra

Alaturi de noi iti poti achizitiona casa visurilor tale, in Romania, in Bucuresti, oriunde iti doresti. Tot ce trebuie sa faci este sa  apelezi la echipa Lavinia Wellness si lumea imobiliarelor, implicit achizitionarea unei case de lux, nu va mai parea ceva de neimaginat. 

 

lavinia wellness

servicii personalizate pentru tine

Agentia noastra este compusa din oameni cu studii superioare in domeniul economic si cu o experienta de peste 20 de ani. 

aceasta este pasiunea noastra

In Romania, piata imobiliarelor este in continua dezvoltare. Noi suntem aici pentru a va ghida pentru a alege locuinta potrivita.

Suntem capabili sa te ajutam sa alegi ceea ce este cel mai bine pentru tine. Gandul sa achizitionezi un apartament/ o casa in Bucuresti poate parea ceva complicat, insa cu noi totul va fi mai usor.

exploreaza bucurestiul

Bazeaza-te pe noi daca vrei sa alegi o locatie buna, la un pret avantajos, in Bucuresti. Contacteaza-ne si afla ceea ce iti putem oferi intr-un timp  scurt. Cumpara un apartament de lux, la cativa pasi de job-ul tau. 

cele mai frumoase locuinte doar in bucuresti

ce putem face pentru tine

Suntem aici sa te ajutam in a-ti indeplini visul de a avea o casa de lux, intr-o zona centrala, achizitionata cu un pret bun. 

agenti cu experienta

Avem o echipa de agenti cu experienta vasta, de peste 20 de ani. Au fost instruiti in institutii de top si sunt gata sa te ajute sa-ti indeplinesti visul.

servicii in bucuresti

Oferim servicii exclusiv in Bucuresti1

echipa unita

Iti oferim prezentari de top, cu agenti de top. Garantam o experienta de neuitat ce te va ajuta sa alegi ceea ce este potrivit pentru tine. Suntem o echipa unita, ce functioneaza ca un tot unitar.

profesionisti new media

In echipa noastra se numara si oameni experti in media, ce te vor ajuta sa iti publici oferta si sa o promovezi, dar si sa depistezi o oferta foarte buna,

Agentia Lavinia wellness

intalneste echipa

Sergu Ristea este un agent imobiliar cu o experienta de peste 10 ani in domeniu. Acesta garanteaza ca te poate ajuta in achizitionarea unei locuinte care sa-ti indeplineasca toate cerintele estetice, dar si familiale. 

Serban Andrei are la activ 10 ani ca agent imobiliar si este cel ce intregeste agentia noastra. Nu te va dezamagi daca te decizi sa lucrezi cu noi. 

Laura si Maria lucreaza cu noi de aproape 5 ani si iti garantam ca simtul lor estetic, dar si al ofertelor te vor ajuta sa iti cumperi o casa asa cum iti doresti.  Totodata, ele va vor ajuta daca exista probleme in ceea ce priveste procesul de achizionare a unei case.