Dorsalgia Acută și Ozonoterapia

0
617

dorsalgie acutaNimeni nu e scutit de dureri, nici chiar prietenii. Nu știu voi cum sunteți dar pe mine mă afectează când îi văd că suferă.

Unul dintre prietenii noștri (o sa scriem curând despre el și pasiunea lui) suferă de dorsalgie acută și după ce s-a săturat de pastile și nopți nedormite din cauza durerilor insuportabile, s-a decis să vină la dna. Dr. Pătrugan Clara pentru tratament, recomandarea acesteia fiind infiltrații locale cu ozon.

Dorsalgia acuta este, pe românește, o durere groaznică de spate. Cauzele acestor dorsalgii sunt multiple. Pot fi degenerative, inflamatorii, mecanice etc. Nu întotdeauna cauzele sunt evidente. Exista și așa-zisa dorsalgie esențială care prevestesc de fapt existent unor stări depresive.

Tratamentul dorsalgiilor depinde în principal de cauza lor, dar acesta are la baza analgezicele și antiinflamatoarele.

După ce a încercat tot ce îi era la îndemână în materie de medicină alopată, amicul nostru s-a decis să dea o șansă ozonoterapiei și infiltrațiilor locale.

A venit la cabinet pentru o consultație preliminară și era încovoiat de durere. A început ședințele cu infiltrații locale cu ozon iar după a patra ședință, când durerile dispăruseră a decis să întrerupă tratamentul. Dr. Pătrugan Clara îi recomandase cel puțin 10 ședințe de infiltrații locale cu ozon.

Evident, inevitabilul s-a produs și după câteva luni prietenul nostru este din nou la tratament. De data aceasta a promis că se ține de tratament și se află la ședința cu numărul 8. Durerile au dispărut și starea de bine și-a reluat locul.

Infiltrațiile locale cu ozon au un efect foarte rapid, înconjurând zona dureroasă cu ozon și astfel reducând inflamația, vindecând dorsalgiile indiferent de natura lor.

Pentru astfel de dorsalgii se recomanda un set de cel puțin 10 ședințe de infiltrații locale cu ozon.

Și aici îl prezentăm pe al nostru prieten, nu de alta dar vom scrie despre el și ce anume a cauzat dorsalgia acută (^_^).

dorsalgia acuta si ozonoterapia

LEAVE A REPLY