H.E.A.R.T.

0
453

h.e.ar.t

 

“Nu iubirea este produsul inimii, ci inima este produsul iubirii “ (Girel Barbu)

 

 Tot ceea ce se întâmplă în jurul nostru și în noi este clădit din iubire. Este practic combustibilul care unge motorul nostru neobosit, inima.

Din iubire și din grijă pentru noi și pentru sănătatea noastră a pornit și proiectul nostru. Am vrut să dezvoltăm un concept de wellness pe care să-l avem la îndemână mereu și să-l purtăm cu noi tot timpul.

 

Așa s-a născut H.E.A.R.T.

 

Dar mai întâi cine suntem noi?

Suntem iubitori ai sportului și al vieții sănătoase în general. Ne place să ne documentăm și să testăm cât mai multe lucruri și să alegem ce este mai bine pentru noi. Ne place să încercăm produse de îngrijire corporală, proceduri de înfrumusețare corporală non-invazive și proceduri din terapiile complementare și am decis că dacă tot facem acest studiu, să ne documentăm și să împărțim cu voi impresiile noastre.

 

O să încercăm să vă facem cele mai bune recomandări pe parte de sănătate, de sport și de frumusețe și o să încercăm împreună să păstrăm un echilibru între toate aspectele amintite tocmai pentru a avea o viață cât mai liniștită și mai lipsită de griji.

 

H – Health

E – Energy

A – Awareness

R – Rhythm

T – Time

 

H.E.A.R.T. este mai mult decât un concept – este un mod de viață. Este practic rețeta de care avem nevoie pentru a construi o viață sănătoasă pentru noi și pentru familia noastră.

 

O să vă purtăm prin toate aceste aspecte și o să vă fim sprijin în încercarea de a vă schimba în bine obiceiurile. Știm că nu este ușor, dar mai știm că nimic nu este imposibil. Noi suntem regizorii vieții noastre și suntem victimele propriilor noastre alegeri. În egală măsură suntem și cei care putem schimba ceva – SINGURII.

 

Schimbarea este ceva foarte intim. La fel ca și vindecarea ea are la baza un proiect personal derulat de fiecare în parte și mulat pe nevoile fiecăruia.

Nu exista o rețeta universal valabilă. Nu exista un secret pe care să-l găsim și să-l împărtășim lumii întregi iar ea să se vindece de la sine.

 

Fiecare dintre noi are puterea în el și decizia ne aparține. Tot ce putem face noi este să scoatem în evidență niște unelte de care ne putem ajuta în călătoria noastră. Le-am căutat, le-am găsit, le-am testat și suntem gata să le împărtașim cu voi, dar fiecare trebuie să decidă ce i se potrivește și în ce măsură este pregătit să-l folosească.

 

H.E.A.R.T. ne ajută să nu uităm toate aceste lucruri și ne ajută să le îmbinăm în proporția corectă – cea de care avem nevoie.

Așa că vă invit să veniți alături de noi pe acest drum pe care vrem să-l construim împreună cu voi. Destinația? O viață împlinită și cât mai frumoasă și mai bogată în amintiri și în clipe unice și prețioase.

SHARE
Articolul anteriorSarea (iodată) în bucate
Articolul următorSlim Factory

LEAVE A REPLY