Hepatita C și ozonoterapia

0
954

Hepatita C si OzonoterapiaA început școala, toți ne-am cam întors de prin vacanțe și ne-am apucat de muncă. Așa că am revenit și noi cu articole noi și cu sfaturi despre cum să ne creștem calitatea vieții.

Toamna este un moment crucial pentru sănătate. Schimbările de temperatură, umezeala nu fac decât să caute breșe în sistemul nostru imunitar.

Astăzi o să vorbim despre o afecțiune foarte gravă dar în același timp foarte răspândită și anume, hepatita C, dar și efectul tratamentului cu ozon. Partea cea mai urâtă la Hepatita C este că se poartă ca un ucigaș silențios și este de cele mai multe ori asimptomatică.

Ce este totuși hepatita C aflăm de aici (hep.ro): “Hepatita C este o afecțiune a ficatului cauzată de un virus de tip ARN ce este transmis în principal prin sânge în timpul transfuziilor, al utilizării drogurilor injectate și uneori prin contact sexual neprotejat. Exista 6 tipuri de genotipuri ale virusului hepatic C identificați până în prezent, cel mai frecvent fiind genotipul 1.

Virusul hepatic C poate cauza atât forma acută, cât și pe cea cronică a hepatitei, și e cea mai frecventă formă de hepatită după cele hepatita A și B. Spre deosebire de virusul hepatic B, virusul C produce afecțiune cronică într-un procent mult mai mare: 80% dintre adulții infectați cu virusul hepatic C vor produce o afecțiune cronica (comparativ cu doar 5-10% dintre cei infectați cu virusul B).

Forma acută la hepatita C se referă la primele 6 luni de la infectarea cu VHC. Interesant este că mai puțin de o treime dintre pacienții infectați experimentează simptome nespecifice precum inapetență, oboseală, durere abdominală, icter și simptome pseudo-gripale, simptome care rareori conduc la o diagnosticare corectă cu hepatita C. Persistența VHC pe o perioadă mai lungă de 6 luni, implică o afecțiune hepatică cronică. Ca și faza acută, faza cronică este de asemenea asimptomatică, boala fiind de cele mai multe ori descoperită accidental.”

Foarte important este să știți că nu există un vaccin împotriva hepatitei c. Din aceeași sursă citată mai sus aflăm și cum se transmite:

“Hepatita C apare atunci când sânge infectat cu virusul hepatic C intră în organismul unei persoane nesănătoase. De asemenea, poate apărea ca urmare a contactelor sexuale neprotejate (fără o barieră din latex), și de asemenea, mai rar, de la mama infectată către copil în timpul nașterii.

Există câteva grupuri care prezintă un risc ridicat de a contacta hepatita C:

  • persoane care au suferit transfuzii de sânge sau transplanturi de organe;
  • persoane afectate de hemofilie (peste 60% din cazuri);
  • utilizatori ai drogurilor injectate;
  • personal al spitalelor;
  • copii născuți din mame infectate cu virusul hepatic C;
  • familii ale persoanelor infectate;
  • persoane cu parteneri sexuali multipli;
  • adepții tatuajelor și a piercingurilor numeroase.”

Un pacient diagnosticat cu hepatita C a intrat și în cabinetul de ozonoterapie al doamnei Dr. Pătrugan Clara Victoria. Încercase toate tratamentele și a auzit de efectele benefice ale ozonoterapiei și a decis să își dea o șansă în plus.

A urmat un tratament de 10 ședințe de autohemoterapie majora (cate una pe săptămână) iar după a rămas la o ședință de autohemoterapie majoră pe lună, pentru întreținere. Încă din prima lună de tratament s-a constatat o scădere a viremiei și o îmbunătățire a stării generale.

Ozonoterapia nu numai că vindecă foarte multe afecțiuni dar lucrează la eradicarea cauzei prin creșterea stării de bine și a calității vieții.

Nu trebuie să mergi la ozonoterapie doar dacă ai o boală gravă. Este chiar indicat să mergi când te simți bine ca să-ți menții această stare de bine și să-ți întărești sistemul imunitar.

Mai ales acum la început de toamnă vă recomand un modul de tratament (procedura pe alese) care să vă pregătească corpul pentru vremea rece.

Aveți grijă de voi și până data viitoare …

Follow your H.E.A.R.T.!

LEAVE A REPLY