NU înseamnă NU

0
501

NU inseamna NUMesaj pentru tine, copila!

Nici nu știu încă dacă să public acest articol sau nu … dar până la urmă cred că trebuie publicat pentru că acea copilă să știe că nu un grup pe Facebook este alături de ea, ci o țară întreagă. Evident ca nimic nu o să o ajute, niciun articol și niciun cuvânt de încurajare dar trebuie să știe că nu are de ce să treacă singură prin dramă. Toți suntem alături de ea. Și nu e vorba aici numai de ea. E vorba despre toate victimele unor abuzuri, de orice natură.

Pe lângă minunatul fapt că sunt femeie mai am și două fete. Să vă spun ce sentimente au stârnit în mine acele șapte creaturi cu chip de om? Ce le-aș face singură cu mânuțele astea doua? Nu vă spun în primul rând pentru că sigur vă fac poftă să le faceți la fel, și în al doilea rând pentru că nu vreau să fiu acuzată că instig la violență (încă).

Sincer, stau și mă gândesc dacă i-aș tortura. Nu cred. Cred că i-as închide într-o carcera foarte foarte mică să nu aibă loc decât să stea în picioare, eventual în genunchi, departe de tot ce înseamna lume, le-aș da un singur colț de pâine și o cană cu apă (dacă mi-aș aduce aminte – dar eu am o memorie foarte proastă), i-aș uita acolo să se usuce singuri cu memoria a ceea ce au făcut. I-aș lăsa atât de singuri încât și ecoul sa-i ignore și să nu le răspundă.

Nu mai are rost să facem jocuri psihologice în care sa vă spun să închideți ochii, să vă imaginați că vedeți o fată de 18 ani violată de niște chestii bolnave (nu îi numesc bestii sau animale pentru că sincer nu vreau să jignesc bietele creaturi), eventual și râzând cu mândrie de ceea ce fac … și să vă spun să vă mai uitați o dată și să vă imaginați că este copila voastră … ar mai avea rost?

Nu vreau să le știu numele, nu vreau sa–i văd, pentru mine ei sunt imaginea generică a violatorului, a celui care face abuz. Pentru mine nu contează nimic din ce are legătură cu ei. Am înțeles că cea care a dat viață uneia dintre chestiile despre care vorbeam, a făcut un grup pe facebook în care încearcă să o discrediteze pe copilă. Eu nu am nimic sa-i spun acestei creaturi mature. Ce aș putea sa-i spun și să fie sincer? Singurul lucru care-mi trece prin cap este să-i urez să pățească la fel și să vina să ne povestească cât de tare e “sexul surpriză” de care a avut parte copila. Așa că aleg să nu-i spun nimic.

Are rost să vă spun că au distrus un destin, că ceea ce au făcut a lăsat niște semne care nu pot fi șterse cu nimic?

Se plângea cineva azi pe facebook ca vezi Doamne toată lumea s-a apucat să scrie despre asta. Ei bine, DA!!!!! Ar fi cazul ca toți oamenii din țara asta să scrie despre asta! Să deschidem ochii și să ne trezim, să luam atitudine. La ce ajută? Nouă ne ajuta! Ajută faptului că ne învățăm copiii că NU înseamnă NU și nimic altceva! Ajută la faptul că trebuie să înțelegem toți că o rochie mulată nu este o invitație. Și mie îmi place să port scurt și mulat. De ce? Pentru că POT și VREAU!! O fac pentru mine și este dreptul meu!

M-am săturat să văd cum agresorii se transformă în victime și cele care ar trebui să fie ajutate rămân stinghere și traumatizate inclusiv de indiferența noastră.

Draga mea copilă de 18 ani eu cu tine vreau să vorbesc nu cu chestiile care ți-au distrus tinerețea. Știu că ți-e greu … nu pot decât să-mi imaginez ce este în sufletul tău și cât de greu îți este să adormi în fiecare seară. Un lucru să ții minte: NU A FOST VINA TA! niciodată nu o să fie!

Singura “vina” este ca ai avut încredere în niște entități malefice și fără creier. Trebuie să înțelegi că o țară întreagă este alături de tine și toți care scriem și vorbim despre tine te susținem și credem în tine. Ești tânără și frumoasă și sper să-ți dea Dumnezeu putere și oameni deștepți alături de tine care sa te ajute să treci peste.

Pedeapsa pe care tu să le-o aplici ălora este să îți refaci viața și să le arăți că nu te oprește nici măcar nenorocirea pe care ți-au provocat-o.

Știu că nicio pedeapsa nu este suficient de aspră pentru ei și nimic nu o să șteargă din mintea ta cele întâmplate dar nu ai de ce să-ți fie rușine! Să mergi pe stradă mereu cu capul sus și să nu te uiți spre cei ce spun altceva.

Mi-ar plăcea să fim noi poporul care ia atitudine împotriva violului. Aș vrea sa fim noi cei care să arătăm lumii ca NU înseamnă NU.

Cât de frumos ar fi să fim uniți și să eradicam abuzul ?

Sunt foarte multe de spus aici dar vreau sa-i las pe toți să scrie și chiar aș face o campanie în care fiecare să posteze părerea despre asta pe facebook! Așa poate arătăm că ne pasă și că nu ne este indiferent ceea ce se întâmplă.

Am rămas fără glas … bun rămas.

LEAVE A REPLY