Slim Factory

0
496

Trebuie să mai spun ce este atât de minunat la Pangration. Este un sport total. Îmbină puterea minții cu agilitatea trupului și le lucrează pe amândouă în același timp.Dragile mele doamne și domnișoare, acest articol este în mare pentru noi. De ce? Pentru că este despre proceduri de înfrumusețare. Nu vreau să-i exclud pe domni din public dar noi suntem cele cărora ne place să ne “torturăm“ mereu și încă nu am întâlnit o femeie care să spună “da”! sunt perfect mulțumită de cum arăt și nu vreau să schimb nimic la mine”.

Vara a venit și toate vrem să arătăm cât mai bine în rochițe scurte și costume de baie, să reducem celulita sau pur și simplu vrem să ne simțim bine în pielea noastră.

Eu în fiecare primăvară fac un plan imbatabil prin care o să am un program organizat de exerciții fizice, diete echilibrate, tratamente si proceduri de înfrumusețare. Planurile mele se transformă în scrum de fiecare dată chiar mai repede decât le-a luat să încolțească în mintea mea. Dau vina pe lipsa timpului, a banilor, pe copiii … nu-i bai … scuze găsesc mereu.

Anul acesta am zis că nu mai amân nimic și nu mai găsesc nici o scuză! Mă apuc de treabă și gata. În mod normal merg la antrenamentul de Pangration de două ori pe săptămână și mă ajută fantastic, dar în ultima vreme din cauza oboselii excesive nu am mai ajuns. Trebuia să găsesc ceva care să suplinească antrenamentele.

Am acasă o bicicletă medicinală foarte frumoasă și bună … este un cuier pentru haine perfect și merge la fix cu canapeaua din sufragerie. Aaaaaa … nu pentru asta era? Cum anul ăsta am decis să fiu plină de ambiție și să renunț la scuze, am renunțat la “cuier” și am început să pedalez în fiecare dimineață fix 5 minute, spre fericirea ei.

Da, știu, e puțin, dar pentru mine e foarte bine. Îmi dă un boost de energie așa la prima ora. Am de mers ceva până la serviciu și am ales să merg pe jos cam 15 – 20 minute. Mersul pe jos are o dublă acțiune pentru mine: pe lângă faptul că mă ajută să fac mișcare, dimineața mă ajută să-mi pun gândurile în ordine și să-mi fac planul pentru ceea ce urmează să fac, iar seara – mă ajută să ies din setările de muncă și să intru în modul de “timp liber“.

Cam așa arată programul meu de mișcare pentru fiecare zi. E clar că nu se duce celulita nici plătită numai cu atât.

Am tot căutat soluții, creme și tot ce vreți voi … și nu am găsit nimic care să mă mulțumească.

Într-o zi cu soare, o prietenă mi-a spus că ea ar vrea să meargă la electrostimulare. Habar nu aveam ce înseamnă așa că am intrat și am căutat pe net. Mi s-a părut interesant mai ales că spuneau acolo că 45 de minute de electrostimulare echivalează cu 6 – 8 ore de exerciții fizice non stop. Să fim serioși … câți dintre noi rezistă și două ore? În plus de unde să ai 6 ore de mers la sală pe zi? câte ore să aibă ziua ca să reușim?

Am căutat un salon care să fie cochet și să nu aibă prețuri care să mă oblige la un credit de nevoi personale pentru a mă duce. Sincer sunt niște prețuri pe piață de beauty de mă ia cu amețeală.

După destule căutări am găsit un loc care mie îmi place foarte mult și cu un personal de excepție. Aici găsiți toate informațiile despre tot ce fac ei acolo. Dacă am găsit locul și toate planetele s-au aliniat pentru a fi mulțumită am și început treaba. M-am dus la prima mea ședință de electrostimulare fără să știu exact ce o să se întâmple.

Am intrat în salon, mi s-a făcut o evaluare generală: am fost cântărită, mi s-au luat măsurile, mi s-au dat niște papuci, un halat și m-am dus în vestiar să mă schimb.

A venit Maria (o fată extraordinar de dulce și de talentată – o să vă povestesc în alt episod mai multe despre ea, că merită) și mi-a spus că urmează să-mi monteze electrozii pe mine. Până aici totul a fost ok. Eram din ce în ce mai curioasă să văd ce urmează.

M-am întins pe pat în poziție de relaxare, muzica în surdină și bzzzzz au început electrozii să lucreze, în timp ce Maria le dădea drumul așa ușor … la nivelul 1.

Mi s-a tras aparatul aproape de mine ca să ajung la butoane și mi s-a explicat foarte clar că tot ce urmează să fac este “lucru manual”- adică nimic nu se compară cu ce-și face omul cu mâna lui. Rotești de butoanele acelea cât te tine – la propriu.

Ca să vă spun foarte sincer cât m-am văitat și schimonosit în prima ședință de electrostimulare … numai eu și cu fetele de acolo știm. Nu e durere … dar nici plăcut nu e … și pentru prima oară abia mi-am dus butoanele la nivelul 3 (și sunt 8 – la unele aparate sunt 6 – dacă nu mă înșel).
Am băut cam 3 pahare cu apă și la final m-am simțit ca după cel mai crunt antrenament …

Exista o veste bună și una proastă. Vestea proastă este că trebuie să creșteți nivelul mai mult dacă vreți să aveți rezultate vizibile … partea bună însă este că – de la a doua ședință e muuult mai bine. Evident că mai înțeapă și mai strânge dar nu se compară. E din ce în ce mai bine. Eu sunt deja la al doilea abonament și e perfect. Am reușit să cresc nivelul binișor și să scad cam 3 cm din coapse și talie.

Să nu vă așteptați ca după un abonament să dispară celulita așa ca prin minune folosind electrostimularea … nu e cazul. Rezultatele încep să se vadă după primele 10 ședințe dar schimbările spectaculoase durează mult mai mult. Plus că dacă odată terminată ședința de electrostimulare în drum spre casă vă opriți la o shaorma … ați dat niște bani degeaba și mai bine vă opriți că nu are rost să vă chinuiți.

Este foarte posibil ca după 45 de minute de electrostimulare să vă treziți a doua zi că aveți febră musculară. Așa o să știți că ați lucrat cum trebuie și mușchii au fost puși la treabă. Nu va faceți griji. Trece repede. La început am făcut 3 ședințe pe săptămână de electrostimulare, iar acum fac câte două ședințe de întreținere.

O sa revin de la Slim Factory să vă prezint și alte proceduri corporale pe măsură ce o să le încerc. Dacă vă interesează ceva anume, vă rog să mă anuntați.

Fără sport, mișcare nu putem să slăbim corect. Nici nu ne putem păstra tonusul muscular. Dar numai sportul nu ne ajută până la capăt. Totul trebuie dublat de o dietă sănătoasă. Săptămâna viitoare o să ne ocupăm de cum trebuie să mâncam în funcție de ce are nevoie corpul nostru, și despre cum trebuie să învățăm să “citim”ce ne transmite el.

După ce am citit un articol despre Andrei Rosu și despre ceea ce înseamnă să ai ambiție, voință și un scop, am înțeles că de fapt nu există scuză dacă vrei să faci ceva cu adevărat.

Așa că dragile mele și dragii mei, dacă sunteți nemulțumiți de felul în care arătați, dacă nu vă simțiți bine în pielea voastră, dacă corpul vostru vă cere cu disperare să-l ascultați și să-i dați ceea ce are nevoie, nu aveți nevoie nici de un alt job, nici de mai mulți bani, nici să crească durata zilei cu 5 ore … ci aveți nevoie de voință! Să vă ridicați de pe canapea sau să vă dați jos din mașină și să treceți la treabă!

Dacă însă sunteți mulțumiți de toate cele mai sus menționate Felicitări! Electrostimulare lavinia

Follow your H.E.A.R.T. !

LEAVE A REPLY