Xbody și provocarea frumuseții la minut

0
520

xbody speedgymCum se apropie căldura și încep să se scurteze fustițele doamnelor și domnișoarelor, încep și alte probleme: toate fetele vor să slăbească și să arate cât mai bine până ajung pe plajă. Evident că iarna ne preocupă mai puțin cum arătăm și ne refugiem în haine largi și comode așteptând să treacă frigul.

Care este oare cea mai eficientă metodă prin care să ne putem tonifia în cel mai scurt timp și cu efectele cele mai rapide? Nu de altceva dar lipsa timpului este principala scuză invocată de femei când sunt întrebate de ce nu fac sport. Așa că am pornit în căutarea antrenamentului perfect care să îmbine atât solicitarea musculară puternică cu exerciții de tonifiere și modelare corporală cu o durată cât mai scurtă a antrenamentului. Sună imposibil, nu? Ei bine, eu l-am găsit și se numește Xbody.

Ce este Xbody?

Am ajuns la SpeedGym la recomandarea prietenei mele care are un avans de o lună față de mine. M-am dus mai mult de curiozitate ca să văd ce poate să-ți facă acolo în doar 20 de minute. Da, ați citit bine – o ședință durează doar 20 de minute.

Am fost foarte reticentă dar prietena mea fiind foarte încântată (ea nu este un om pe care să-l impresionezi ușor) am zis ca trebuie încercat.

Am sunat și m-am programat la una dintre cele doua locații ale lor și anume la cea din Cotroceni. Acolo m-au întâmpinat Elena și Cristi, proprietarii sălilor. Niște tineri foarte simpatici la care îți dai seama imediat ca fac totul cu pasiune.

Am stat cu ei de vorba și am aflat mai multe despre Xbody dar și despre ei.

Povestea sălii lor de antrenament începe în 2014 cu un voucher primit de Elena prin care era îndemnată să încerce un nou tip de antrenament revoluționar numit Xbody. Elena a fost foarte încântată pentru că nu este un fan înrăit al sportului. Cristi a fost cel reticent și care a dat antrenamentului de Xbody o șansă doar pentru ca avea de gând să îi demonstreze ineficiența.

S-a dus și el să încerce și pe măsură ce executa exercițiile își simțea toate grupele de mușchi lucrând. La final s-a simțit revitalizat fără să simtă oboseala. Cristi fiind obișnuit cu efortul fizic și antrenamentul de Xbody nepărându-i-se foarte complicat, mi-a mărturisit ca s-a îndoit de faptul că va face febră musculară. Prima zi nu a avut nimic, dar a doua zi nu s-a mai putut mișca. Febra l-a chinuit destul de rău și din cauza aceasta a ratat a doua ședință.

Imediat cum s-a pus pe picioare, s-a întors în sală să afle mai multe despre acest tip de antrenament. Au știut în acea clipa și Elena și el că acesta este viitorul.

De aici până la acțiune nu a mai fost decât un pas. S-au mobilizat și într-un an și jumătate au deschis deja două locații (prima este pe Decebal și a doua în Cotroceni) și vor să se extindă și să ofere servicii cât mai diverse și de calitate celor care le calcă pragul.

Am rugat-o pe Elena să ne povestească mai multe despre Xbody:

“Acest tip de antrenament te va ajuta în primul rând să slăbești! În timpul acestui antrenament chiar depui efort însă tocmai pentru că e atât de intens, rezultatele vor apărea foarte rapid. Chiar dacă nu ești o fire activă, faptul că vei vedea repede o schimbare, te va impulsiona și îți vei dori să revii la acest antrenament chiar dacă la început o să ți se pară cam greu. Evident este necesar să începi să ai și un stil de viață sănătos, dar astea vor veni de la sine, pentru ca îți va plăcea cum arați! Antrenamentul cu Xbody te ajuta de asemenea să ai un corp armonios și tonifiat! Efectul antrenamentului EMS cu XBody asupra fibrelor musculare este net superior, ajungând sa stimuleze real un procent de fibre mult mai mare ca la orice alt tip de antrenament. Cu acest tip de antrenament câștigi mai mult timp pentru tine. Mulți oameni nu își pot permite să petreacă 2-3 ore/zi la sală. Cu Xbody ai nevoie doar de 20 de minute pentru a obține rezultatele dorite.

Beneficiile acestui antrenament sunt multiple: elimina celulita, arzi rapid grăsimea și reduce țesutul adipos, crești în masă musculară, slăbești rapid, durerile de spate sunt ameliorate deoarece electrozii vor lucra și mușchii spatelui. Acest tip de antrenament nu pune presiune pe articulații, astfel ca este folosit chiar în reabilitarea medicala post-traumatisme. “

xbody la lucruPot să vă spun că într-adevăr asa este. Rezultatele se văd după a patra ședință și se văd bine. Carnea este mai tonifiată și rezistența la efort crește simțitor.

În articolul viitor o să vă prezint pas cu pas cu poze cu tot despre ce se întâmplă la o ședință de Xbody.

Pe mine Speedgym m-au cucerit din prima secundă prin prospețime și profesionalism. Cristi are o răbdare de fier și știe să lucreze cu fiecare în ritmul lui, să motiveze pe fiecare după cum are nevoie.

Închei cu el un parteneriat și el îți este alături indiferent de ce ai venit la sala: să slăbești, să fii în formă, să te tonifici.

Va recomand să mergeți să-i cunoașteți și pentru cei mai sceptici dintre voi articolul viitor despre cum se desfășoară un antrenament de Xbody la Speedgym o să vă convingă cu siguranță.

Până atunci aveți grija de voi și …

Follow your H.E.A.R.T.!

LEAVE A REPLY