zZaNdrei, de la Minecraft la evenimentul YouMeet

0
552

zZaNdrei YoutubeV-am povestit de multe ori că mie îmi place să cunosc oameni speciali, oameni care nu stau degeaba ci din contră, fac ceva cu viața lor.

Pe Andrei l-am cunoscut la antrenamentele de Pangration. Vă amintiți când vă povesteam despre întâlnirea mea cu Pangration și cum mi-a schimbat viața, nu?

Nu pot să spun că l-am văzut la fiecare antrenament dar de cate ori venea era mereu dornic de luptă și nu stătea niciodată departe de saltea.

Cine este Andrei?

Cu siguranță cei mai mulți îl stiți dacă îi folosesc apelativul: zZaNdrei. El este un tânăr de 20 de ani care a știut să-și urmărească pasiunea.

Totul a început prin 2012 când Andrei împreună cu Mihai Boarescu (r0nni3) au pus bazele comunității Minecraft România. El este CEO și founder al comunității Minecraft România.

Minecraft este unul dintre cele mai populare jocuri în rândul tinerilor, iar fiica-mea cea mare nu face excepție.

zZaNdrei pe lângă ceea ce v-am povestit mai sus este și un youtuber de succes. Are peste 100.000 de followers primind recent și confirmarea din partea Youtube prin acordarea “butonului” aferent.

Mediul online a ținut mereu la distanță mediul offline și nu s-au organizat întâlniri între youtuberi și fanii lor decât prin parcuri.

Anul acesta însă Bucureștiul va fi gazda primului eveniment în care youtuberii se vor întâlni cu fanii acestora într-un mediu organizat și civilizat, eveniment ce poartă numele YouMeet. zZaNdrei s-a decis să demareze în capitală acest gen de evenimente urmând ca edițiile viitoare să aibă loc în alte orașe din România.

L-am întrebat de ce o face și mi-a răspuns : “Vreau să apropii youtuberii de abonații lor într-un mediu plăcut și civilizat.”

Cum s-a gândit el să facă acest lucru?

Sâmbătă 27 august 2016, va avea loc la Romexpo prima ediție a evenimentului YouMeet. Acolo o să-i puteți cunoaște personal pe Maximilian Ioan, iRaphahell, Selly, Cristi Munteanu și Vlad Munteanu, ItsAnca, Exploit, Gannicus96, ZappyTV, EpicShorty, zZaNdrei, White Coffee, r0nni3. Vor mai fi prezenți: Andra Gogan si Vasco Tataru.
Youtuberii vor prezenta în fața celor prezenți povestea lor: cum au început, ce i-a motivat și cum au reușit. Ei vor răspunde de asemenea la întrebări și, de ce nu, vor face câte un selfie cu fanii lor.

De asemenea în cadrul evenimentului YouMeet, vor exista și giveaway-uri surpriză din partea sponsorilor!

Așa că nu mai stați pe gânduri și pregătiți-vă pentru cel mai HOT eveniment de acest gen al verii. Va fi o combinație perfectă de informație prețioasă și distracție cu oameni super interesanți din domeniu.

Ne vedem acolo pentru că vreau să povestesc și celor care nu ajung, cum a fost.

Până atunci ..

Follow your H.E.A.R.T.

LEAVE A REPLY